divendres, 27 de novembre del 2015

BUSCADORS WEB

0

Un buscador és una pàgina d'internet que permet buscar a la xaraxa. La seva forma d'utilitzar es molt senzilla, només cal introduir una o més paraules clau en una casella i el buscador generarà una llista de pàgines web que tenen relació amb el tema que heu buscat.

GOOGLE:


 Eina que rastreja i troba milers de milions de pàgines web i documents associats i realitza una classificació de la seva importància per a qualsevol terme que l'usuari busqui.




ASK:


Te recerca i barres d'eines relacionades que  es classifiquen com a possibles programes no desitjats que es promouen i difonen a través d'altres programes lliures.




 L'usuari pot personalitzar les seves recerques a través del servei "My Yahoo! Search". D'aquesta manera, la persona que busca  pot anar guardant així els enllaços que vulgui i fins i tot introduir comentaris personals.A més, el portal permet emmagatzemar adreces de sindicació de continguts per tal de rescatar i utilitzar més tard. A més compta amb nombroses eines útils i interessants.




Busca i organitza les respostes de manera que puguis escollir millor i mes rapid la informació.







Foofind és un cercador d'arxius a nivell global: música, pel·lícules, imatges, executables de programari .... Si Google només escaneja webs a la recerca del contingut que vol l'usuari

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada